serviceudlejning

Serviceudlejning - Alt til din fest

Serviceudlejning - Alt til din fest

Serviceudlejning – Alt til din fest

Som vi alle ved, er detaljerne dét som gør forskellen. Derfor, når man skal afholde en stor fest, sætter vi alle pris på at alle disse er organiserede og på plads. Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig, så du i stedet kan tage højde for det store billede. Vi tilbyder derfor en lang række forskellige typer bestik, så det er tilpasset til netop din menu. Hvor mange retter skal I have? Er det nødvendigt med flere sæt til hver gæst? Eller er der eksempelvis brug for en kagegaffel, suppeske, steak-bestik eller lignende? Det eneste du skal gøre er at komme med et ønske omkring design og dit behov, så skal vi nok supplere resten. 

Vores bestik kommer i 3 forskellige variationer. Et rillet sæt, et glat sæt og et romantisk sæt. På den måde er du sikret, at det altid er tilpasset den stil og det udtryk, som du ønsker til din festlige begivenhed. Disse detaljer er med til at give elegance og til at gøre det så nemt som muligt, for dig selv og dine gæster, at nyde jeres frokost eller middag. Da vores service er tilpasset enhver lejlighed, kan du trygt overlade disse finesser i vores hænder og fokusere på at være vært for dit selskab. I vores store erfaring, kan disse små ting tage en masse bekymring af vores kunders skuldre, da alt dette allerede er arrangeret efter dit eget ønske og håndteret af vores professionelle medarbejdere. 

Priserne på vores bestik/service varierer, alt efter antal og type og du vil kunne se meget mere om dette på vores hjemmeside. Ønsker du selv at slippe for slæbet med at medbringe og afvaske bestikket før og efter din begivenhed? Kig da med her, hvor du vil finde alle de nødvendige informationer, du har brug for: https://ringsted-festudlejning.dk/produkt-kategori/bestik/spisebestik/