dør

Notér dig disse ting, når du skal have en ny hoveddør

Notér dig disse ting, når du skal have en ny hoveddør

advertorial

Er du egentlig helt klar over, hvilke ting du kan notere dig, når du skal købe en ny hoveddør? Hvis ikke så er der hjælp at hente i denne artikel. De ting kan forhåbentlig også hjælpe dig med, at du ender med den helt rette dør. For der kan trods alt gå mange år mellem, at man som boligejer går ud og køber lige præcis denne ting. 

Ting du kan notere dig, før du køber ny hoveddør

Kan du påvirke designet? 

Du kan som det første notere dig, om du selv kan være med til at påvirke designet på din kommende hoveddør. Det kan nemlig være et stort plus for dig, som har meget specifikke ønsker til dørens udseende. Det kan både være ift. farven, om der skal komme lys ind igennem hoveddøren, materialerne den er lavet af, dørens mål eller andet. 

Hvilken garanti medfølger der?

En anden ting du kan notere dig er, hvilken garanti der medfølger. For det kan være meget relevant, hvis du oplever udfordringer eller problemer med døren. Her kan det nemlig være garantien der dækker for tingene i stedet for, at du selv skal ind og punge ud. 

dør

Hvornår kan den leveres til dig? 

Du kan også notere dig, hvornår din kommende dør kan leveres til dig. For det kan der også være stor forskel på fra firma til firma. Og hvis du står og skal bruge hoveddøren i den nærmeste fremtid, vil du nok sætte pris på, at du kan have den hos dig snart. 

Kan firmaet hjælpe med monteringen? 

Det kan bestemt også være relevant at undersøge, om firmaet kan hjælpe dig med montering af døren. For det kan gøre processen nemmere for dig, da du ikke skal ud og kontakte håndværkere eller andre fagfolk. 

Et firma du kan starte  med at undersøge disse ting ved, er klarwindows.co.uk.