Brugte biler i danmark, salg af biler, bilportal

Måske kan man få en brugt bil til at ligne en helt ny bil!

Måske kan man få en brugt bil til at ligne en helt ny bil!

Det skal lige hedde sig med det samme, at vi ikke opfordrer til, at du anskaffer dig en brugt bil og så forsøger at sætte den i stand, så du kan sælge den under banneret, at der er tale om en ny bil.

Det er falsk markedsførelse, om det så er som privat eller virksomhed, at du gør det.

Men der er jo intet i vejen for, at du tager dig en bil, som der ikke ser helt ny ud, eller som måske bare trænger til en kærlighed hånd, så den kan ligne noget, der lige er kommet fra samlebåndet, og så sælger den, som var den helt ny – det skal du så bare anføre, at den er.

Der er jo nok næppe nogle mennesker, der kan lide at føre en bil, der ser virkelig smadret ud. Den må ikke alene godt se pæn ud, men den må også gerne virke, som var den helt ny.

Det er en hel industri at gøre biler nye at se på

Det er jo intet nyt, at man tager gamle biler og sætter dem i stand. Det kan være veteranbiler, som man søger efter de originale dele til at få til at ligne noget, der lige er blevet lavet.

Så kan man lede efter gamle dele, der tilhørte lige præcis den brugte bil, eller det skal bare være af den samme årgang – eller du kan nøjes med noget uoriginalt, som du får til at lige en original.

Der er også mange, der køber brugte biler generelt og sætter dem i stand, så de ser virkelig flotte ud, og så sælger man dem videre med profit, selvom man brugte tid og penge på at sætte dem i stand.

Nogle gange kommer der jo også den slags bestillingsarbejde, hvor man af en kunde bliver hørt om, hvorvidt man kan skaffe en bestemt bil og få den til at ligne en helt ny af slagsen.