blogger

Lad en professionel blogger forestå udvikling af indhold til dit website

Lad en professionel blogger forestå udvikling af indhold til dit website

Har du brug for mere opmærksomhed omkring din hjemmeside eller din online shop, og ser du gerne flere besøg fra relevante brugere og potentielle kunder? Så kan du med fordel overveje at hyre en dygtig professionel blogger som kan berige dit website med relevant indhold i form af en hyppigt opdateret blog.

Hvilken funktion har en blog på en hjemmeside?

Måske kender du mest blogs som de dagbogslignende opførelser som man kan finde i diverse blog universer, og som mestendels er styret af kendisser, influencers, eller mennesker med en særlig hobby eller speciel interesse som de kommunikerer ud online gennem en personlig blog.

Men en blog kan også tjene andre formål – for eksempel som professionel blog. Når en virksomhed eller en organisation vælger at oprette en blog på hjemmesiden vil bloggen primært tjene til at underbygge hjemmesidens formål. Det kan for eksempel være at kommunikere omkring organisationens værdier eller levere information omkring de service ydelser som virksomheden tilbyder.

En vel tilrettelagt blog tilknyttet en online shop kan bruges til at promovere varerne heri. Dette kan for eksempel ske i form af artikler som beskriver varerne i dybden eller giver øget indsigt i de enkelte produkters funktioner eller specifikationer.

Du kan også bruge en blog artikel til at sammenligne varer fra en bestemt kategori og hermed hjælpe kunden til at finde ud af hvilken vare han eller hun skal købe. En blog artikel kan fungere som manual eller brugsanvisning til de enkelte varer således at kunden ikke er i tvivl om hvorledes varen anvendes. Og endelig kan du bruge en blog til at fremhæve nye varer i din online shop.

Hvor finder jeg en professionel blogger?

Hos Wordpens kan du altid få tildelt din helt egen blogger som kan hjælpe dig med at øge konverteringen på dit website – læs mere på wordpens.com