bolig

Hvordan er den bolig fordelt mellem jer?

Hvordan er den bolig fordelt mellem jer?

editorial

Nogle gange er man flyttet ind hos en roommate, hvor det er vedkommende, som der ejer denne bolig, og det er som regel en lejlighed eller lignende, hvortil man så har fået tildelt, hvor man kan opholde sig, hvad man må, og hvad man ikke må.

Men andre gange kan det jo være, at man er på udkig efter et sted sammen at bo med en ven, fordi man ved, at chancerne er noget større for at finde noget, når man sammenlagt har flere penge at gøre godt med, hvilket især er fordelagtigt, hvis man leder efter et sted at bo i en af de større byer, hvor der som regel kan være dyrt at bo.

Selvfølgelig skal man jo så se efter et sted, hvor der også er godt med plads at brug, da man tilsvarende så også skal bruge mere plads at leve på.

bolig

Man skal finde ud af pladsen i denne bolig sammen

Det handler så virkelig også om, at man kender den her person virkelig godt, for det kan godt være, at man ved siden af er gode venner, hvor man kan enes om mange ting, men det er noget helt andet, når man skal have en hverdag til at fungere sammen.

Det kan være her, man opdager sider af hinanden, som man ikke bryder sig om, eller hvor man troede, at den anden part ikke var på den måde.

Som regel er det jo en side, som man kun viser til en kæreste, men nu skal man få det til at fungere som venner under samme tag.

Det kan ende med at gå ud over venskabet, så man er nødt til at være ret så enige om, hvordan man gør tingene, når man endelig flytter sammen.

Dette kan kræve, at man laver nogle regler, som man er enige om, der skal overholdes.