døre

Hov! Hvad sker der lige for den her dør?

Hov! Hvad sker der lige for den her dør?

advertorial

Man er lidt mørbanket og smadret, efter man er kommet hjem efter en lang arbejdsdag, og man kan bare ikke vente med at smide stængerne op og virkelig slappe af, så man søger efter nøglerne i lommen og tager dem frem for at putte dem i låsen til hoveddøren.

Men selvom det er lyst, så er det som om, at det ikke er til at få den nøgle ind, hvor den ellers plejer at skulle være.

Du begynder endelig at vågne lidt op fra din døs, for hvad kan der være galt nu?

Så er det, du kommer i tanke om, hvad der er galt: Låsen vender på hovedet.

Det er utroligt efter så mange år, at du endnu ikke har vænnet dig til det, for det sker med jævne mellemrum, at du står der og har problemer med at åbne døren til dit hjem.

døre

Hvorfor får du ikke gjort noget ved den dør?

Det åbenlyse spørgsmål her er jo, hvorfor man endnu ikke har gjort noget ved at skifte den lås ud eller bare vende den nuværende lås den rigtige vej?

Det hænger sammen med, at det tog så langt tid at vælge den rette dør blandt mange døre, at få sat den på, tilpasset den og meget andet, så da du først var færdig og skulle sætte låsen i, så havde det måske været bedre, at du ventede til dagen efter, for du var så træt, men du ville bare gerne blive færdig med projektet samme dag.

Og så endte du med at sætte låsen i omvendt.

Du sagde til dig selv, at det skulle nok blive ordnet senere, men det blev bare udskudt og udskudt.

Og du siger til dig selv hver dag, du åbner den hoveddør med nøglen, at det skal til at rettes til, men det er bare så meget andet, der er sjovere at lave.