ting til badeværelse

Gode tips til at få plads til ting til badeværelset

Gode tips til at få plads til ting til badeværelset

advertorial

Godt nok er det populært at lade et badeværelse fremstå, som om man kun lige har det mest nødvendige stående, men man skal ikke tage fejl: Langt de fleste mennesker har flere ting til badeværelset, end hvad man lige kan se.

Nogle mennesker gør ligefrem meget ud af, at de holder deres badeværelset på en måde, så de er helt kliniske og hvide i farverne, så der næsten ikke står nogle ting fremme, så man selv skal lede efter sådan noget fundamentalt som en ny toiletrulle eller sæbedispensere.

Men man kan nok regne ud, at hvis der er nogle skabe i lokalet, så ligger der nok mange ting her.

Oftest er der også et medicinskab, hvor man har de mindre sager, og den slags kan være med glas i eller ej, men man oplever tit, at ens gæster får lyst til at kigge ind her for at lære deres værter bedre at kende – for der er trods alt ikke lås på sådan et skab, i hvert fald kun i sjældne tilfælde.

image

Ting til badeværelset skal man nok få plads til

Man oplever også hylder, der er sat op sådan et sted, hvor man har ting liggende, der kan være helt oppe under loftet, og det kan være en fordel at udnytte rummet på den måde, hvis man nu har et lille badeværelse, hvor man dårligt har plads til skabe, da det ville minimere pladsen at bevæge sig på.

Men derfor er det stadig smartest, hvis man kan gemme de ting væk, da de ikke kan holde til emmen fra de varme bade, om det så er elektroniske enheder eller andet.

Men hvis der ikke er plads på badeværelset, så kan man eventuelt lade dem ligge i et skab i gangen, som der er tæt på badeværelset, om man så tager dem med ud på badeværelset, før man skal derud, eller man henter dem undervejs, når man skal bruge dem.