privatskole frederiksberg

Giv dit barn den bedste skolegang i privatskole på Frederiksberg

Giv dit barn den bedste skolegang i privatskole på Frederiksberg

Skal dit barn snart starte i skole? Så bør du gøre dig særligt umage med at vælge den rette. Det er ikke altid at den skal findes blandt de lokale kommuneskoler. Og så kan du eventuelt finde en god privatdrevet en af slagsen.

Hvorfor skal jeg vælge en privatskole?

Når du vælger at lade dit barn gå i en privatskole foretager du et bevidst valg om at sikre den bedst mulige skolegang for barnet. De fleste privatskoler i Danmark er kendetegnet ved et fast sammentømret lærerkollegium bestående af de bedste lærere inden for hvert deres fag.

Privatskoler har nemlig rigtig gode muligheder – bedre end de kommunalt drevne afdelinger af folkeskolen – for at screene potentielle kandidater til lærer stillingerne. Dette medfører automatisk en stærkere faglighed og en lærerstab som trækker på samme hammel.

Samtidig vil du opleve et tæt samarbejde mellem lærere, skolebestyrelse og forældregruppen. Dette engagement er med til at sikre de tryggeste rammer for børnene. Og de lave klassekvotienter giver ro på bagsmækken, med en styrket trivsel som konsekvens.

Send dit barn i privatskole på Frederiksberg

Hvis du og din familie er bosat på eller i nærheden af Frederiksberg er det oplagt at vælge en privatskole i netop dette område. Her kan du med fordel kaste et blik på Johannesskolen.

Johannesskolen er en af de mest populære privatskoler på Frederiksberg – og det med god grund. Hos Johannesskolen finder du nemlig nogle af de stærkeste lærerkræfter og dermed et højt fagligt niveau.

Samtidig har Johannesskolen solide målsætninger og visioner og går ikke på kompromis med nogle af disse. Dette skaber et bæredygtigt fundament for dit barns faglige og sociale udvikling. Og så kan du glæde dig over en centralt beliggende privatskole med gode adgangsforhold.

Du kan læse mere om Johannesskolen, og kontakte skolen direkte for yderligere information, på Johannesskolen.dk