vvs

Find en god VVS\'er på Als

Find en god VVS\'er på Als

Der er mange gode grunde til at kende en god VVS’er. Det kan være at at din håndvask er stoppet eller dit toilet løber. Det kan hurtigt blive en dyr affære. Måske er du den glade ejer af en kolonihavehus og det er fuld af gamle rør der bliver frostsprængte i løbet af vinteren og som med fordel kan udskiftes til plexirør. Vores langt bedre isoleret boliger har også brug for ekstra hjælp til at få luftet ud og her kan et ventilationsanlæg være en god ide at anskaffe sig. Bor på på Als, kan du med fordel lede efter en god VVS i Als.  

Sådan finder du en god VVS’er

Det er muligt at spare sig selv for meget frustration og måske også penge ved at bruge tid på at finde en god VVS’er. Vi har alle oplevet eller hørt skrækhistorier om håndværkere der aldrig kom eller også lavet de ikke det der var aftalt. Heldigvis er de fleste håndværkere ikke sådan og er normalt yderst professionelle. 

Start med at kontakte flere VVS’er og bed om at få et tilbud. Efterfølgende kan du kigge de forskellige tilbud igennem og finde det der er bedst. Husk bedst og billigst sjældent følges ad. Det er også en god ide lige at tjekke, hvad der er skrevet om firmaet på Trustpilot og finde ud af om tidligere kunder har været glade og tilfredse. 

Forskellen på en blikkenslager og en VVS’er

Mange tror fejlagtig at en blikkenslager og en VVS’er, er det sammen men der er stor forskel på hvad de 2 håndværkere laver. En VVS’er arbejder primært indendørs med ventilation, varme og sanitet og en Blikkenslager arbejder udenfor og faget stammer oprindeligt fra smedefaget og de arbejder med tage, nedløbsrør og facader. Der er derfor stor forskel på deres daglig dag og hvad de laver.