psykolog

Få hjælp til stress hos en psykolog

Få hjælp til stress hos en psykolog

Føler du, at du har mistet kontrollen over dit liv – og at du hænger fast i en tilstand af apati og negativitet? Så kan du have stor glæde af hjælp fra professionelt hold. Du kan for eksempel med fordel tage kontakt til din lokale psykolog med henblik på et samtaleforløb.

Kan en psykolog hjælpe mig af med stress?

Mange psykologer har specialiseret sig inden for stress behandling. Er du således sygemeldt med kronisk stress, og ønsker du at blive bedre til at håndtere din situation, giver det god mening at opsøge en psykolog.

En psykolog kan ikke trylle dine stress symptomer væk – men til gengæld kan du få kvalificeret hjælp til at lære hvordan du i forvejen undgår de situationer som kan føre til stress. Samtidig vil din psykolog fungere som en lyttende og empatisk samtale partner, når du har brug for at lette dit hjerte. Og endelig er en psykolog den perfekte coach, når det handler om at oparbejde et vist niveau af robusthed og resiliens.

På den måde kan du lære hvordan i du i fremtiden kan navigere i en verden fuld af stress triggers. Du får de værktøjer, du skal bruge til at bygge dine forsvarsværker op, samt effektive metoder til afstressning og mindfulness.

En psykolog kan også hjælpe dig med at finde de ressourcer inde i dig selv som kan give dig troen på dig selv igen, og dermed genopbygge et smadret selvværd. Og endelig kan din psykolog hjælpe dig med at genfinde livsglæden og formålet med tilværelsen gennem åben og fordomsfri samtale.

Find din psykolog i Lyngby

Er du bosiddende nord for København, nærmere betegnet Lyngby eller omegn? Så kan du vælge at kontakte autoriseret psykolog Lars Nørgaard, som står bag psykologen.dk. Du kan læse mere, og bestille tid online, via psykologen.dk.