Skønhedsklinik i København, Inviocare

Få hjælp til at bevare din skønhed hos Inviocare - din skønhedsklinik i København

Få hjælp til at bevare din skønhed hos Inviocare - din skønhedsklinik i København

Trænger din ydre skønhed til et løft? Så kan du med fordel kontakte din lokale skønhedsklinik i København Inviocare. Hos Inviocare kan du få tilbudt en række af de mest populære ambulante skønhedsbehandlinger, for eksempel Botox og filler behandling, laser behandlinger, hårfjerning eller fedtfrysning.

Cooltech fedtfrysning hos Inviocare

Inviocare er blandt andet leveringsdygtig i de populære fedtfrysning behandlinger. Ved en fedtfrysning kan du reducere dine fedt depoter med op til 25% helt uden kirurgi.

Fedtfrysning er ideelt til dig som har gennemgået et vægt tab ved træning og kost omlægning men som stadig ikke kan få bugt med de genstridige fedt depoter på eksempelvis mave, lår, hofter, knæ, ryg eller flanker. Disse kan nemlig godt være særdeles vanskelige, for ikke at sige umulige, at komme til livs.

Derfor er en fedtfrysning en oplagt mulighed for dig som ikke ønsker en kirurgisk løsning. Og den kan faktisk virke lige så godt for rigtig mange klienter.

Få en permanent hårfjerning hos Inviocare

Hvis du er træt af at bruge oceaner af tid og mange hundrede kroner på hver eneste måned at skulle have fjernet hår i armhulerne eller på dine underben ved hjælp af voks kan du med fordel investere i en permanent hårfjerning med laser i stedet. Inviocare udfører de kendte laser behandlinger som efterlader huden i armhulerne, på benene eller i bikini linjen blød og helt fri for hårvækst.

Med en laser behandling bliver hårsækkene i huden ødelagt på varig basis hvilket betyder at de aldrig mere kommer til at producere hår. Når du får foretaget en permanent hårfjerning vil du altså aldrig mere behøve voks behandlinger eller epilering. Og så sparer du i det lange løb både tid og penge.

Du kan læse mere om Inviocare, og finde de bedste tilbud på skønhedsbehandling i København, på Inviocares hjemmeside Inviocare.com