Gulvafhøvling Greve

Få et lækkert og ensartet gulv med en gulvafhøvling i Greve

Få et lækkert og ensartet gulv med en gulvafhøvling i Greve

Er det på tide at få afhøvlet dit gamle slidte trægulv? Er du træt af at se på dybe ridser, grimme plamager og fugtskader i træværket, som ikke lader sig fjerne uden videre? Så bør du kontakte dit lokale gulvfirma og lave en aftale om en grundig gulvafhøvling.

Hvad sker der ved en professionel gulvafhøvling?

Når en gulvmand vurderer, at et trægulv kan tåle – og vil have godt af – en gulvafhøvling, vil han samtidig fastslå, hvor meget – eller hvor lidt – af gulvets overflade, det er nødvendigt at fjerne for at udligne diverse niveauforskelle og fjerne de slemmeste buler. Der er nemlig ingen idé i at høvle for meget af – et trægulv kan kun holde til et vist antal afhøvlinger, og da det er tykkelsen på plankerne, brædderne eller parketterne i gulvet, som afgør, hvor mange flere afhøvlinger gulvet kan tåle, vil det ikke give mening at høvle mere af end allerhøjst nødvendigt.

En maskine, som anvendes til gulvafhøvling, er forsynet med en valse påmonteret en del små – meget skarpe – knive. Når valsen roterer, skrælles der et lag af træværkets overflade. Tykkelsen på dette lag kan variere og komme helt op på en halv centimeter, hvis dette skulle vise sig nødvendigt. En gulvafhøvling er en procedure, som kræver et vist håndelag, en god portion tålmodighed og helst også en del erfaring – og af samme grund bør du overlade denne opgave til en professionel fagmand med ekspertise inden for behandling af trægulve.

Efter selve afhøvlingen, vil gulvmanden foretage en finslibning af gulvet – og afslutningsvis behandle det med en plejende og beskyttende efterbehandling. Du kan for eksempel vælge lak, sæbe, olie, lud eller maling alt efter ønske til trægulvets udtryk, og hvor megen tid du er villig til at sætte af til vedligeholdelse.

Få et godt tilbud på en billig gulvafhøvling og efterbehandling af dit gulv på gkservice.dk