maler københavn

Få det stærkeste tilbud på maler i København

Få det stærkeste tilbud på maler i København

At male et hus eller en lejlighed er ikke nogen lille og ubetydelig opgave – især ikke hvis hele boligen skal have en tur. Du skal regne med, at et gedigent og holdbart stykke malerarbejde ikke er gjort med at smøre lidt maling ud over samtlige overflader. Såvel lofter og indvendigt træværk som alle hjemmets vægge skal have en grundig behandling – og dette betyder, at du i langt de fleste tilfælde vil være bedst tjent med at finde en dygtig, professionel maler til at klare opgaven.

Er det ikke billigere, hvis jeg selv maler mit hjem?

Som nævnt er det at male en hel bolig en temmelig omfattende opgave. Foruden lofter og vægge – som sjældent skal have mere end eet lag maling – skal du også ordne det indvendige træværk. Dette indbefatter fodpaneler, dørkarme, døre, vinduesrammer og sprosser, vindueskarme, gelændere, trælister, skabslåger og hvad der ellers er lavet af træ. Som om det ikke er tilstrækkeligt at male disse elementer, skal de som oftest slibes og grundes forud for det egentlige malerarbejde, hvis dette skal holde.

Vægge, som ikke har været sat i stand i mange år, kan være beklædt med gammelt væv eller tapet. Hvis malerarbejdet skal blive smukt og holdbart, skal dette væv eller tapet først fjernes. Når dette er gjort, bør pudset inden under tages i grundigt øjesyn. Måske er det i en stand, som ikke tillader direkte maling, og væggen skal derfor pudses op på ny. Det kan også sagtens forholde sig sådan, at væggen er bedst tjent med en fuldspartling i stedet for maling – eller at der skal sættes filt op for at opnå det smukkeste og mest ensartede resultat.

Find din professionelle maler i København online

Alt i alt kan det bedst betale sig at overlade malerarbejdet til en dygtig, faglært maler. Du kan finde ham eller hende hos Malerkanonen.dk