Slidt emalje badekar

Få bugt med den slidte emalje i dit badekar

Få bugt med den slidte emalje i dit badekar

advertorial

Elsker du karbade, og er dit badekar efterhånden så slidt, at emaljen er misfarvet og er begyndt at slå revner? Så bør du hurtigst muligt tilkalde en fagperson som kan renovere dit badekar.

Hvorfor sætte badekarret i stand?

Der er mange gode grunde til at sætte det gamle slidte badekar i stand. En af dem er den æstetiske. Et skrammet, ridset og misfarvet badekar virker temmelig uappetitligt og uindbydende, og skæmmer dit badeværelse.

En anden grund er den helbredsmæssige. Det er ganske enkelt ikke forsvarligt at tage lune karbade i et badekar hvis emalje er præget af skrammer og misfarvede plamager. Badekarret er nemlig ikke blot uhumsk at se på. Det er også direkte uhygiejnisk.

Såvel misfarvninger som skrammer kan gemme på mikroorganismer så som svamp og bakterier. Du løber altså en sundhedsmæssig risiko hver gang du nedsænker dit legeme i et badekar fyldt med varmt vand. Og derfor bør du gøre kål på den slidte emalje før du tager karbad på ny.

Hvordan kommer jeg den slidte emalje i mit badekar til livs?

Hvis du ønsker at tage dit gamle badekar i brug igen er det således vigtigt at du får renoveret emaljen på karrets inderside.

Den slidte emalje kan til alt held nemt og hurtigt skiftes ud – og det til en pris som er langt billigere end prisen på total udskiftning af hele badekarret. Du skal blot have fat på en dygtig badekarsmaler som har det rette professionelle håndelag og ditto redskaber.

I løbet af blot fire timer vil en erfaren badekarsmaler kunne få dit gamle badekar til at stå som nyt. Og efter blot et døgns hærdning vil du atter kunne tage lange varme karbade i dit nyrenoverede badekar.

Du kan finde din lokale badekarsmaler i København hos Emaljespecialisten – klik ind på Emaljespecialisten.dk og læs mere.