tidsregistrering

Få både moderne og gammeldags former for tidsregistrering

Få både moderne og gammeldags former for tidsregistrering

I specielt gamle, amerikanske film kan man se folk, der møder ind på arbejdspladsen, hvor de har et stempelkort, som de skal bruge til at stemple ind, når de er mødt på arbejdspladsen, og når de forlader stedet igen.

Denne stempelmaskine er så kalibreret med tiden, som der ofte er anvist ovenover med et gammeldags analogt ur, så man kan se, hvornår man møder ind og smutter igen.

På den måde kan man se, om folk møder for sent, eller om de arbejder over – nogle gange med konsekvenser eller belønninger til følge.

Sådan gør man stadigvæk nogle steder, men man er blevet bedre og mere moderne til at lave tidsregistrering, så man både kan lave måltal, men hvor man også kan måle meget mere specifikt, end man kunne tidligere.

Det kan være være at kombinere den gammeldags tidsregistrering med den nye.

Tidsregistrering kan gøres moderne eller gammeldags

Var du for eksempel klar over, at man nu om dage kan lave tidsregistrering, ved at man har en anordning, der kan skanne den enkelte medarbejders ansigt, så man slet ikke skal have hænderne op ad lommen, når man skal notere sig selv?

Det gør det hurtigere og lettere at få styr på, hvornår folk møder og går, og man har også anden teknologi, der gør, at man kan måle virkelig nøjagtigt, som man ikke kunne før i tiden – eller hvor almindelige arbejdspladser ikke havde råd til den slags anordninger.

Således kan man lave tidstagning på, hvornår ikke alene folk møder, men hvad de bruger tiden på, hvornår man udnytter den effektivt, og om man holder en lidt for lang pause.

Så kan man senere forsøge at korrigere den slags, så man kan få en endnu mere effektiviseret arbejdsplads.

Men samtidig skal man heller ikke ånde medarbejderne i nakken med den slags, så man kan stadig få gammeldags vægure, så man nogenlunde kan sjusse sig frem til, hvad tiden er.