engelsk sprogkursus

Engelsk sprogkursus i høj kvalitet

Engelsk sprogkursus i høj kvalitet

Hvis din virksomhed eller organisation samarbejder med koncerner eller afdelinger i udlandet, eller du ønsker at udvide forretnings området til at omfatte nye territorier, er det en god idé at ruste medarbejderne hertil. Især de medarbejdere, som skal arbejde direkte med de nye filialer, bør mestre sproget i de landet, hvor disse har deres beliggenhed. På den måde højnes kommunikations niveauet, og samarbejdet lettes.

Derfor bør du begave dine medarbejdere med et sprogkursus som kan hjælpe dem med at føle sig hjemme i det sprog, der tales i pågældende land.

Hvor kan jeg finde et engelsk sprogkursus i Herning?

Ønsker du at sende en eller flere af dine medarbejdere på et intensivt og kvalificerende sprogkursus i Herning, kan du med fordel kontakte Ypsilon.

Ypsilon er en af Danmarks mest kompetente udbydere af sprogkurser, og tilbyder blandt andet kurser i engelsk på alle niveauer. Hos Ypsilon kan du vælge imellem Crash Kurser, Intensiv Kurser og Special Kurser, når dine medarbejderes kendskab og anvendelse af det engelske sprog skal opgraderes.

På et Crash Kursus får deltagerne en hurtig og intensiv forbedring af deres sprogkundskaber under hensyntagen til deres eksisterende niveau. Der er højst fire deltagere per underviser på et Crash Kursus, hvilket øger indlæringen og gør det nemmere for underviseren at fokusere på den enkelte deltagers behov. Crash Kurser hos Ypsilon strækker sig over to uger, hvor der undervises otte timer i træk.

Et Intensiv Kursus har ligeledes et max på fire deltagere per underviser. Kurset kan gennemføres sideløbende med almindeligt arbejde, idet det forløber på deltid over otte uger med fire sammenhængende timer en dag per uge. Ønsker du et særligt tilrettelagt sprogkursus for helt ned til en enkelt deltager, kan du vælge et såkaldt Special Kursus, som tilrettelægges i samarbejde med underviseren og som tilpasses såvel virksomhedens som deltagerens behov.

Læs mere på Ypsilon.dk