brygudstyr fra albryg

Bryg forskellige øltyper med brygudstyr fra Albryg

Bryg forskellige øltyper med brygudstyr fra Albryg

Skal der hjemmebryggede øl på bordet til sommerens hyggelige sammenkomster, grillfesten med vennerne eller Sankt Hans festen med familien? Så er det nu, du skal i gang.

Det er en god idé at bygge hjemmebryggeriet op i god tid så du kan nå at fremstille et par prøve batches før det endelige resultat er klar. Og så vil du kunne imponere familie, venner og kolleger med øl fra egen produktion når dagene bliver lange og varme.

Hvordan brygger jeg mit eget øl?

Ølbrygning kræver faktisk mindre end man måske skulle tro. Det kan være du har en forestilling om at øl skal brygges på et stort bryghus med kæmpe tanke for at blive godt.

Men sådan behøver det ikke at forholde sig. Det er klart at der skal en vis volumen til for at opnå det optimale resultat af ølbrygning. Men der behøver ikke at være tale om meget mere end tredive liter. Og det vil du sagtens kunne opnå med et begynder sæt fra Albryg.

Begynder sæt fra Albryg – perfekt til nybegyndere

Et begynder sæt fra Albryg indeholder nemlig alt det udstyr du skal bruge for at komme sikkert ud over rampen som ølbrygnings novice. Du får såvel brygspande som termometer og hydrometer, måleske, kapsel påsætter og diverse rengørings udstyr med i pakken – det hele for under to tusind kroner.

Dit begynder sæt fra Albryg kan med fordel anvendes til ølbrygning ved hjælp af en All Grain Kit, som indeholder alle de nødvendige ingredienser til produktion af IPA, pilsner, lager, porter, Weissbier, Bock og andre øltyper.

Det kan faktisk ikke rigtig gå galt når du brygger øl på dit begynder sæt med en All Grain Kit. Og så vil det billige begynder sæt have tjent sig selv ind i løbet af få måneder.

Du kan finde begynder sæt fra Albryg på albryg.dk.