gulvafslibning på Fyn

Afslibning gør gulvet flot

Afslibning gør gulvet flot

advertorial

Lige så flot et velplejet trægulv kan være, lige så grimt kan det være, hvis det er ridset, skrammet og snavset. Bor du på Fyn eller der omkring, så er løsningen på dit ødelagte trægulv måske https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-fyn/

Også på den dejlig ø midt i Danmark, der har fostret store personligheder som H. C. Andersen, Carl Nielsen og ikke mindst Ricard Møller Nielsen finder man trægulve, der har brug for en afslibning for at komme rigtigt til sin ret. Hvis du har et grimt og ridset trægulv kan du vælge selv at afslibe gulvet med lejet udstyr eller du kan hyre et firma med dygtige fagfolk,

gulvafslibning på Fyn

For det meste kan du få gulvet rigtigt flot igen med en afslibning. Men hvis der er mage rester af lim fra et gulvtæppe, der har ligget oven på, pletter, der er trængt ind i træet og dybe skrammer, så kan det være nødvendigt at gå mere gennemgribende til værks – nemlig ved at høvle gulvet af. Her går man mere i dybden en med en afslibning.

Mange måder at behandle trægulvet efter en afslibning

Lige så vigtigt for gulvets look som selve afslibningen er den efterbehandling, som du vælger at udføre på gulvet efter slibningen. Du kan få et lidt råt og rustikt look på gulvets planker ved at ludbehandle eller give det en mætning med sæbe. Men disse former for trægulve kræve en ret stor opmærksomhed og pleje for at forblive pæne.

Hvis du gerne vil have et gulv, der er lettere at holde, så er en lakering måske nok det mere oplagte valg. Med en lakering af gulvet får du en overflade der er let at holde og vaske og som ikke kræver særlige plejende sæbebehandlinger eller andet for at kunne stå skarpt og flot. Desuden afviser det væske på en helt anden måde end lud- eller oliebehandlede gulve.