trampolin

5 gode råd når du skal købe trampolin

5 gode råd når du skal købe trampolin

De fleste børn og barnlige sjæle synes, at det er rigtig sjovt og underholdende at hoppe på trampolin hjemme i haven. Det er både god motion, men også mange timers sjov underholdning. Med andre ord, så ved du hvor børnene er, lang tid efter de er gået ud for at hoppe på trampolin. Men hvordan vælger du den perfekte trampolin til din have? Læs med i guiden her.

5 gode råd til at vælge trampolin

Der er flere ting at overveje, når du investerer i en trampolin. Det er med god grund, da det er en større omkostning og noget som familien skal have glæde af i mange år. Du bør blandt andet overveje følgende:

1. Hvilken type? Skal den være på ben, eller skal den være nedgravet i haven?

2. Hvilken størrelse? Med en stor trampolin er der plads til flere børn, og der er mere hoppeplads, men hvis du har en mindre have, skal du måske vælge en lille trampolin?

3. Hvilken form? Skal det være en rund udgave eller en firkantet?

4. Hvilken kvalitet? Det er en god idé ikke at købe den for billigt, men vælge et mærke som er af høj kvalitet, så den holder længe. 

5. Med eller uden net? Sikkerhed frem for alt. Med et net falder de små ikke ud over kanten. Men hvis den er til større børn, kan de måske godt styre det uden net. 

Her finder du et stort udvalg af trampoliner til haven

Hos Trampolinguiden.dk finder du et stort udvalg af trampoliner. Her kan du læse meget mere om forskellige mærker og typer. Guiden viser dig nogle af de mest populære trampoliner på markedet. Fra Trampolinguiden.dk kan du klikke dig videre til forskellige forhandlere, der fører kvalitets trampoliner. 

Køb trampolin i dag og se frem til et væld af uforglemmelige stunder og sjove øjeblikke for hele familien.