tandimplantat

3 tips til bedre tænder

3 tips til bedre tænder

Det at have et flot hvidt smil er blevet utroligt populært, og derfor er der kommet mange måder, hvorpå man kan fremme sit smil. Det kan være ved at blege sine tænder, få den opereret eller noget helt tredje. Her i indlægget anbefaler vi ikke, hvor du skal have bleget tænder, men hvordan du kan vedligeholde dine tænder naturligt.

Børst dem ofte og godt

Det første tip siger nok sig selv. Hvis du ønsker flotte tænder uden huller, så er det vigtigt at børste dem ofte og godt. Det anbefales, at man børster tænder mindst 2 gange om dagen, hvor man børster i 2 minutter pr. gang. Dette skyldes, at man ved at børste 2 minutter kan komme hele vejen rundt, og samtidig give tid nok til, at man kan få alle de svære bakterier væk.

Brug tandtråd

I forbindelse med en børstning af tænder, så er det ikke sikkert, at man kan få alle bakterier med. Derfor anbefales det, at man bruger tandtråd. Hvor ofte man skal bruge det, afhænger af ens tænder. Derfor kan vi ikke give et konkret antal her. Som udgangspunkt er det dog en god idé at gøre 1-2 gange ugentligt, hvis man ønsker at modvirke tandsten.

Ønsker du vejledning på tandtråd, hvor ofte du skal gøre det, og hvorfor du skal gøre det. Så anbefaler vi, at du tager fat i en tandlæge. Det kan f.eks. være tandlægeren hos stjerneklinik, som du finder her: https://stjerneklinik.dk/behandlinger/implantater/

Brug mundskyld

Det sidste tip er kort fortalt, at du skal bruge mundskyld, når du børster dine tænder. Mundskyld slår bakterier ihjel, og er godt til at komme derinde, hvor du ikke kan komme ind med din tandbørste. Derfor kan det være en god idé, at bruge mundskyld når du har børstet dine tænder. Hvor længe mundskyld skal være i munden afhænger af det mundskyld du bruger, men vil altid være angivet på pakken.